08 June 2011

50 peserta lagi hadir Bengkel ESP1 siri 2 di HPAIC 31 Mei 2011

/
Para Mentor bersama MC dan Speaker menggayakan kejayaan dalam genggaman para mentee.

Mentor Pjs Fauzani bersama para menteenya bergambar bersama Speaker Pjs Hj Khalid Iskri dan Pjs Cikgu Morad serta Presiden KPA Pjs Hafidzan Faudzi.

Mentor Pjs Jamaluddin Yeop Majlis bersama para menteenya bergambar bersama Presiden KPA dan Pensyarah bengkel dan Pengerusi Majlis.

Mentor Pjs Us Safuan Pamidi bersama para menteenya bergambar di akhir majlis bersama pensyarah bengkel dan pengerusi bengkel dan presiden KPA.

Mentor Pjs Hj Rosmandi Ishak bersama para menteenya bergambar kenangan bersama Presiden KPA dan pensyarah bengkel Pjs Hj Khalid Iskri dan Pjs Cikgu Morad serta pengerusi majlis Pjs Ismahali.

Mentor Pjs Cikgu Sani dari Perak bergambar kenangan bersama para menteenya di akhir majlis.

Setetusnya insyaAllah Bengkel ESP1 siri ke 3 akan diadakan di HPAIC sekali lagi pada hari Sabtu 18 Jun 2011 iaitu seminggu selepas program ESP di HPAIC pada hari Sabtu 11 Jun ini.

Hari Sabtu 18 Jun pada sebelah malamnya pula Pengarah Urusan Tn Hj Ismail bersama para GMnya akan meraikan kejayaan peserta ESP yang berjaya mencapai pangkat Pengurus Melati (PLX) setelah melakukan pembelian bersyarat sebanyak 150NM samada dalam program ESP atau semasa menghadiri Bengkel ESP pada 29 Mei, 31 Mei dan 18 Jun.

Program ini dinamakan Malam Anugerah PLX - ESP akan diadakan di Dewan besar HPAIC Shah Alam.

Semua pengedar dari berbagai peringkat dijemput menghadiri untuk meraikan bersama di Malam Anugerah ini pada hari Sabtu 18 JUN 2011 jam 8.00 malam bertempat di Menara HPAIC SHAH ALAM.